Majgad. Vilken träningsvärk ja kommer att ha fredag/lördag/hela nästa vecka!! I måndags så hoppade ju ja och Madde barbacka vilket resulterade till sjuk träningsvärk insidalår, ont som fan i sittbenen och stel i höfterna.
 
Ehm kan ju som inte tänka att det kommer vara så mkt bättre imorgon eftersom ja red Robban kurs idag då och fick som jobba en hel del då vi hade kontroll övningar, lägga volt efter varje hinder, hitta balansen osv och hon var typ som allt utom lugn idag, snarare tvärt om, hon var typ livrädd för läktaren, drog innåt som bara den och var bara allmänt jobbig i munnen. Gash ja less ja vart på henne till sist. Men när folket på läktaren minskade och hon blev trött lungade hon ner sig och blev nästan för lugn så då var ja som tvungen att sitta och driva ist.
 
Joruu, hon kan vara dag ena timmen och natt nästa. Här äre inte varannan dag utan här äre varannan timma. ;) Nej men typ. Imorgon ska vi iaf också rida för Robban så får väll hoppas hon är som lite mittemellan vad hon var idag och att min träningsvärk kommer på fredag ist för imorgon! ;)

Hade som egentligen planerat att gå ut och fota me myself and I när ja kom hem från stallet men kännde mig alldelas för sliten plus att vädret känndes inte som det bästa så struntade i det och stannade inne ist och kollade på film. Har bara suttit och chillat resten av dagen, var en sväng till stallet och hämta in ponnypoo och nu ska ja duscha sen kolla film och soova!
 
Har inte skrivit ett såhär långt inlägg på år och dagar men idag kännde ja tydligen för att de hade hänt en del den senaste tiden och tänkte få de nedskrivet. :))
 

Ingen som skulle vilja komma och aggera fotograf skulle som vara kul me lite nya bilder också? ;) På tal om annat så tror inte ja fotat någonting alls nu i oktober faktiskt. ;p