hoppning idag också, ja å anna tränar inför klubbisen den 25 maj. ;) idag känndes isf bättre än sist men ändå inte riktigt bra. har ännu inte vant mig vid att ja inte behöver driva utan att jag måste sitta och hålla för att han inte ska hoppa flera meter ifrån. men som sagt så känns det bara bättre och bättre för varje gång så får väll hoppas att det någongång i framtiden kommer kännas riktigt bra, hästen hoppar som sagt bra det är bara ja som måste lära mig rida honom rätt. ;)

imorgon är det skola som vanligt, tisdag sovmorgon till tolv och skola till två, amanda kommer, valborg, fest på kvällen. onsdag är det planerat in hoppning igen eftersom att vi är lediga från skolan, då blir det bana för första gången hittills har vi bara hoppat kombinationer och lite enstaka hinder så vi får se hur det går. ;)
 
egentligen borde ja sovit för länge sen men fastna i massa olika serier som ja inte orkat kolla under helgen så tänkta att ja tar de ikv men vi får se hur länge till ja blir vaken. måste ju som orka vakna imorgon också.. :)