skolan har börjat och har varit i stallet mer eller mindre varje dag och med det kanske det förklarar min motivation till att blogga här på kvällen.. som sagt så är skolan igång igen och egentligen har vi väll inte gjort så mkt mer än att prata om resan och smyg startat lite i svenskan och filosofin alltså inte så händelserika dagar med andra ord.
 
vår resa startar om två veckor, alltså fatta de där 5670765564257387890 dagarna har blivit till endast 14 dagar! känns helt sinnes sjukt! fick reda på idag dessutom att Amsterdam inte är något land utan en stad såå jaa de kanske säger hur allmänbildad ja är när de gäller geografi å sånt iaf...
 
nåmen å sen i stallet har de väll varit kanske lite mer liv men annars så har allt varit rätt så vanligt, haft gazze måndag, onsdag och tisdag hade ja toppa. idag hade ja egentligen ingen häst men vi ordna om lite i sadelkammaren och ja fixa å hade oss och sen vart ja påtvingad å hoppa allban på lektionen vilket var som liite skillnad om man jämför med gazze.. haha men de är väll kul de med, gazze har som lite mer turbo i huvet om man säger så och så hoppar de så olika som man bara kan hoppa.. ;)
 
ska ta å sova nu så ja orkar upp imorgon till skolan, sista skoldagen på första skolveckan riktigt skönt med mjukstart på bara tre dagar första veckan!
 
min å annas mathylla!