Min plugga körkort dag som skulle vara idag blev istället till en baka, städa, laga mat dag.. Har sen ja steg upp vid tio stått i köket mer eller mindre hela tiden. Har inte haft nå skola idag eftersom att vi hade ju öppethus på onsdag så då fick vi kompledigt idag då, inte mig emot. Kände just när ja satte mig ner hur jäkla trött ja blev, helt sinnes sjukt!
 
Hade Gazze igår och egentligen skulle ja ha ridit lektion istället för Malin men efter att ja mockat osv så åkte ja hem och åt och plugga körkort så glömde av tiden lite så åkte dit typ när lektionen hade börjat och red barbacka me Anna ist. Passade på när vi skrittade att testa hur mjukt underlaget var ifall att vi sku flyga av, haha nej men han vart rädd för läktaren, hoppa till, ja var inte riktigt me på det så hamna på sidan, han flytta sig lite till och ja åkte i backen.. Byggde fram några hinder så vi fick testa på att hoppa lite bana innan tävlingen också och det gick bra, han var som något taggad osv men annars gick det bra! :)
 
Fick ett mail idag om att min maskerad dräckt har kommit såå nu är det bara tuta å köra!! ;) Nej men nu måste ja få nå gjort, än är det inte för sent så nu plugga körkort! :)
 
Fina häst!