beslutsångest...

Publicerat i: Skola, Vardag
har idag testat studentmössor osv men har typ grym besluts ångest.. ska ja ha silver eller guld text, ska ja skriva emma larsson fram eller emma media, ska ja skriva media bak eller alls eller vaa... har iaf två veckor på mig att bestämma mig men skulle ju som helst vilja fixa allt nu och beställa det så det är gjort! tyckte för övrigt att E:et i emma var förjävligt fult.. men är ju inte så mkt man kan göra åt saken..
 
har haft körlektion idag också efter skolan och det gick väll ändå helt ok, kör min sista lektion på fredag, hade fått ha sista idag om ja hade velat men kändes som att ja ändå hellre tar en extra än en för lite.. sen nästa vecka har ja halkbanan och lillauppkörningen och sen.. sen är det inte länge kvar!! idag är det exakt två veckor.. skräckblandad förtjusning, minst sagt!
 
endagst 12 dagar kvar till ja fyller år och 205 dagar kvar till studenten!!
 
till helgen har ja stalljour som vanligt och så måste ja försöka få lite körkortsplugga också gjort innan veckan är slut! åhh känner just att allt kommer på en och samma gång.. måste iaf idag plugga matte, imorgon har ja gazze plus att ja måste försöka skriva klar svenska saken om ja inte hinner få den klar idag också!!
 
förslag på hur ja kanske hade tänkt ha det...
inne på skärmen ska de stå "KÖR BA KÖR!!", de är ett som är säkert iaf! ;)