Klockan är 20 över sju och jag är helt sjukt slut! For till stallet sex imorse för att hinna med morgonjouren innan tävlingen började och kom hem vid fyra, halv fem typ. Var med och tävlade två klasser en 80cm och en 90cm och det gick hur bra som helst båda klasserna.
 
Första klassen var han något övertaggad och underlaget var inte det bästa heller eftersom att det släppte så i första klassen på omhoppningen till sista hindret släppte underlaget och vi höll typ på att gå omkull men han fixa till det och så vart han typ irriterad eller nå för att de vart så så han bocka.. Och då först när underlaget släppte hamna ja i obalans och då han bocka på det så hade ja inte då inte så stor chans att hålla mig kvar så åkte i backen men landa på fötterna iaf så de var inte så farligt. Hoppade upp igen och hoppade det sista hindret för att få ett bra avslut inför nästa klass.
 
Andra klassen då så var ju underlaget fortfarande samma som i första men då har han lite mer loj, eller han var inte fullt lika taggad iaf så det gick lite lugnare i andra klassen än i första. Men iaf så redan på första hindret i andra klassen höll ja typ på att tippa av för han tog typ värsta konstiga skuttet, eller ett skutt ja inte hade räknat me iaf.. Så vart lite i obalans igen men efter det så skärpte ja till mig tänkte ja kan ju inte flyga av en gång till heller!! Red då två, tre, fyra, efter fyra fick ja en blackout i typ 5 sek så kom ja på igen hur banan gick och därefter gick det hur bra som helst. Hoppade omhoppningen och bestämde mig att ta det säkra före det osäkra så red runt lite hinder iställer för att rida innanför vilket resulterade till att vi kom oss runt hela banan utan nå fel men utanför placering.
 
Men är ändå sjukt mycket nöjdare denna gång än förra gången vi tävla, fick mycket bättre flyt och det känndes bara bättre allting! :)
 
Har inga bilder men Carro filma så har tagit ut nå skärmdumpar från 90 klassen. Upptäckte just hur fint vi matchade hindret vi hoppar nedanför.. ;)   ↓  ↓  ↓
 
Nej men nu flickor och pojkar ska jag sova så ja orkar upp imorgon!!!